sâmbătă, 14 martie 2009

PTR: Mimiron

Primul encounter pe care am resusit sa-l testam aproape in totalitate si fara sa avem neplaceri precum lag, deconectari, erori de client etc. Aproximativ 4 ore de wipes, 4 ore placute in care progresul s-a vazut de la un wipe la altul, chiar daca nu am reusit sa-l doboram, a fost o experienta noua.

Din pacate doar 10 insi dedicati intr-o seara de vineri au luat parte la teste.

Encounter format din 4 faze, Mimiron fiind un gnome mai maricel ca si statura, care se urca intr-un vehicul la inceput de encounter si isi continua obiceiul de a alege altul cand cel de dinainte este distrus.

In prima faza il avem intr-un vehicul gen Leviathan doar un pic mai mic, in cea de-a doua intr-un Assault Cannon, in a treia e in aer intr-un mini elicopter (sau ceva asemanator) iar in cea de-a patra toate cele 3 vehicule se reunesc alcatuind o mega masinarie. N-am reusit sa-l ducem in faza 4, am aflat intreband o cunostinta ce izbutise.

Desigur, fiecare faza cu abilitati proprii, strategii diferite.

Blizzard a permis testarea lui Mirmiron mult mai mult decat de obicei, ceva in jurul a 4 ore, probabil pentru ca nu s-a reusit doborarea lui decat doar de o singura guilda in versiunea de 10 men.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu