joi, 26 martie 2009

PTR: General Vezax live and Emalon dead.

Miercuri 25 martie 2009, Ulduarul s-a deshis din nou pe PTR oferindu-l pe Vezax spre testare dar in hard mode de data asta. Hard mode in care ai 0 (zero) mana regen. Castezi un spell, mana asociata s-a pierdut pe toata durata encounterului.

In varianta normala exista niste gas clouds care pot fi distruse si lasa o pata verde in urma lor care ajuta la regenerarea manei.

Dupa opt astfel de clouds, se spawneaza un add - Saronite Animus cu un HP injur de 2.3M in versiune de 10 men, pe care am incercat-o, iar in acelasi timp, Vezax primeste un shield care ii reduce damage-ul primit la 90% pe toata duarata cat Animus este up.

Este clar ca in acest moment dps-ul trebuie sa se concentreze pe Animus si sa-l da jos repede, dupa care sa treca la General si victory.

Well, la noi n-a fost posibil, poate si pentru ca Ulduar-ul a fost dezactivat cam repede ca de obicei de altfel. Am ajuns de cateva ori in ultima faza, insa healerii find OOM sau pe aproape.

Apoi am facut o vizita in VoA, mai precis in noul wing cu noul boss - Emalon the Storm Watcher un Archavon cu adds.

Ne-a luat 2 wipes sa-i invatam "strategia", 10 men, as usual iar dropul a constat intr-o pereche de gloves deadly si un chest valorous. Un pic mai darnic decat fratele lui mai batran.

PTR done si back to live as in do nothing.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu